فروشگاه جامع تحقیقات و پروژه های علمی,تحقیق,مقاله,کارآموزی,کارآفرینی,پروژه

پرفروش ترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه فروشگاه : در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. توجه فرمایید هزینه پرداختی شما بابت آماده سازی فایل ها جهت دانلود می باشد و از شما عزیزان هزینه ای بابت خود فایل دریافت نمی گردد و در صورت نارضایتی هزینه دریافتی قابل بازگشت می باشد. این پروژه ها فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از ارائه به عنوان پروژه درسی خودداری فرمایید(درغیر اینصورت عواقب متوجه خریدار است و سایت مسئولیتی ندارد))

رب گوجه فرنگی 14ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 14

 

فهرست

عنوان صفحه

استاندارد توليد كنسرو رب گوجه فرنگي 3

شرح استقرارسيستمHACCP درتوليدكنسرورب گوجه فرنگي 3

تشكيل تيم 3

اطلاعات محصول 3

گروه مصرف كننده 4

رسم نمودار جريان كارمواد ، نقشه موقعيت واستقرار تجهيزات 5

فهرست كردن تمام خطرات بالقؤه مربوط به هرمرحله ،تجزيه وتحليل خطرات ، تعيين 5

تعيين نقاط كنترل بحراني(اصل2) ،تعيين حدودبحراني(اصل3)،برقراري يك سيستم 5

تحويل گوجه فرنگي 5

تخليه گوجه فرنگي 6

شستشوي گوجه فرنگي 6

بازرسي 6

شستشوي نهايي 7

خردكردن 7

پيش گرم كردن 7

صاف كردن 7

جمع آوري وذخيره سازي عصاره گوجه فرنگي 7

تغليظ عصاره گوجه فرنگي 8

ذخيره سازي رب گوجه فرنگي 8

فرآيندحرارتي رب گوجه فرنگي 8

دريافت ، انبارش ، حمل ، توزين ، آماده سازي وافزودن نمك به محصول 8

تحويل ، انبارداري وحمل قوطي به خط توليد 9

شستشوي قوطي 9

دربندي 9

فرآيندحرارتي قوطي پرشده 9

سردنمودن قوطي هاي پرشده 10

درج تاريخ توليدوسپري شدن قابليت مصرف 10

قرنطينه 10

انبار 10

حمل ونقل قوطي 11

شستشوي دستگاهها 11

كنترل بدنه داخلي تجهيزات توليد 11

استاندارد توليد كنسرو رب گوجه فرنگي

درتوليد كنسرو رب گوجه فرنگي ، اصول ساخت خوب (GMP) وپياده سازي مقررات مندرج دراستانداردهاي ملي ايران به شماره 1836، ( رعايت اصول بهداشتي درواحدهاي توليدكننده موادغذايي) و5489، (آيين كارتوليدكنسرورب گوجه فرنگي ) ازبرنامه هاي پيش نيازضروري محسوب مي شود.

شرح استقرارسيستمHACCP درتوليدكنسرورب گوجه فرنگي

تشكيل تيم

بمنظور استقرار سيستم HACCP مي بايست تيمي متشكل از افراد خبره با تخصصهاي مختلف (مانندكارشناس صنايع غذايي،كارشناس ميكروبيولوژي، مهندس صنايع ،كارشناس آماروتخصصهاي مرتبط با هربخش ازفرآيندكه موردبررسي قرارمي گيرد) تشكيل شوند وبا رهبري فردي واجدشرايط مراحل مطالعاتي اجرايي واستقرارسيستم راانجام دهند.

اطلاعات محصول

اطلاعات محصول موردنظربايدمطابق جدول زیر باشد.

رديف

اطلاعات محصول

شرح

1

توصيف محصول

فرآورده بسته بندي شده سترون تجارتي ازعصاره تغليظ شده ميوه گوجه فرنگي

حاوي بافت نرم ياپوره اي شكل با رنگ قرمزروشن مخصوص گوجه فرنگي مطابق با استاندارد ملي ايران 761 ، سال 1374

2

مواد اوليه

گوجه فرنگي ، قوطي ، نمك

3

تركيبات

عصاره تغليظ شده آب گوجه فرنگي ، نمك

4

مشخصات فيزيكي و شيميايي

_ رنگ : قرمز روشن

_ طعم : طبيعي وعاري ازهرگونه سوختگي وتلخي وطعم خارجي

_ درصد مواد جامد محلول : پس ازكسر نمك حداقل 25

_ پري : حداقل 90 درصد

_ نمك : حداكثر 3 درصد

_ pH : حداكثر 3 / 4

- عيوب : منفي

_ مواد خارجي : منفي

_ فلزات سنگين : حداكثرارسنيك 2/ 0،سرب 3 / 0 ،مس 5 قلع 25 (mg/kg)

5

مشخصات ميكروبي

- MCHC :حداكثر45 درصدميدانهاي ديد

- ميكروارگانيزمهاي مقاوم به اسيد: منفي

- كپك ومخمر : منفي

- وضعيت قوطي :قوطي پس از14 روزدرحرارت C 30 بايدفاقدبادكردگي ونشتي باشد.

6

بسته بندي

درظروف فلزي باوزن حداكثر5كيلوگرم مطابق باشرايط مندرج دراستانداردملي ايران1412،سال 1374كه درشرايط مناسب بطوريكه قوطي درحين حمل ونقل صدمه مكانيكي نبيند ،توزيع مي شود.

7

نشانه گذاري

نام ونوع فرآورده- عبارت محصول ايران- نام تجاري- وزن خالص- تاريخ توليدوانقضاءقابليت مصرف - سري ساخت - پروانه ساخت- نام ونشاني توليدكننده

گروه مصرف كننده

اين محصول بطورمعمول بعنوان چاشني توسط عموم مردم استفاده مي شود.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 10,800 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file203_1541658_4123.zip32k