فروشگاه جامع تحقیقات و پروژه های علمی,تحقیق,مقاله,کارآموزی,کارآفرینی,پروژه

پرفروش ترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه فروشگاه : در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. توجه فرمایید هزینه پرداختی شما بابت آماده سازی فایل ها جهت دانلود می باشد و از شما عزیزان هزینه ای بابت خود فایل دریافت نمی گردد و در صورت نارضایتی هزینه دریافتی قابل بازگشت می باشد. این پروژه ها فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از ارائه به عنوان پروژه درسی خودداری فرمایید(درغیر اینصورت عواقب متوجه خریدار است و سایت مسئولیتی ندارد))

روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني 6ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 6

 

 

فهرست مطالب

 

روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني

مقدمه

هدف

تعريف

اصول

دستگاهها و وسايل لازم

نمونه‏برداري

روش كار

بيان نتايج

گزارش آزمون

 

بسمه تعالي

پيشگفتار

استاندارد روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد و در ادويه و چاشني كه بوسيله كميسيون فني ادويه و چاشني تهيه و تدوين شده در بيست و دومين كميته ملي مواد خوراكي و فرآورده‏هاي كشاورزي مورخ 35/4/16 تصويب گرديد . پس از تائيد شوراي عالي استاندارد و باستناد ماده يك ( قانون مواد الحاقي به قانون تاسيس موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد .

براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفت‏هاي ملي و جهاني صنايع و علوم استانداردهاي ايران در مواقع لزوم و يا در فواصل معين مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استانداردها برسد در هنگام تجديدنظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ و تجديدنظر آنها استفاده نمود .

در تهيه اين استاندارد سعي بر آن بوده است كه با توجه به نيازمنديهاي خاص ايران حتي‏المقدور ميان روشهاي معمول در اين كشور و استاندارد و روشهاي متداول در كشورهاي ديگر همآهنگي ايجاد شود .

لذا با بررسي امكانات و مهارتهاي موجود و اجراي آزمايشهاي لازم استاندارد حاضر با استفاده از استاندارد زير تهيه گرديد .

ISO recommendation R 941

Spices and condiments

Determination of cold water soluble extract

 

روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني

مقدمه :

اين استاندارد براي اكثر ادويه و چاشني‏ها قابل استفاده است از لحاظ تعداد و تنوع اين گونه محصولات در حالات خاص امكان دارد اصلاح اين روش يا حتي انتخاب روش مناسب‏تري ضرورت پيدا كند .

چنين اصلاحات در پيش نويس استاندارد مربوطه ذكر خواهد شد .

1 ـ هدف

هدف از تدوين اين استاندارد روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد براي ادويه و چاشني مي‏باشد .

2 ـ تعريف

مقصود از عصاره محلول در آب سرد موادي است كه بوسيله آب سرد تحت شرايط مشخصي استخراج مي‏شود .

3 ـ اصول

اساس كار مبتني بر استخراج مواد بوسيله آب سرد , تصفيه , خشك كردن باقيمانده و وزن كردن آن است .

4 ـ دستگاهها و وسايل لازم

وسائل معمولي آزمايشگاهي باضافه وسائل زير :

4 ـ 1 ـ بالن ژوژه 100 ميلي ليتري

4 ـ 2 ـ پيپت 50 ميلي ليتري

4 ـ 3 ـ كپسول پهن پارسنگ شده

4 ـ 4 ـ گرمخانه تنظيم شده در 103±2 درجه سانتيگراد حرارت .

4 ـ 5 ـ حمام بخار

4 ـ 6 ـ كاغذ صافي با ظرافت متوسط

4 ـ 7 ـ ترازوي حساس آزمايشگاهي

5 ـ نمونه‏برداري

نمونه‏برداري بايد مطابق استاندارد شماره 512 ايران روشهاي نمونه‏برداري از ادويه چاشني انجام گيرد .


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 10,800 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file252_1541806_7880.zip45.6k